ویکی پابجی
wikipubg

تست دوم رویداد بسته مراقبت بازیکنان

۱۳۹۸ / ۰۲ / ۱۰ : ۰ : 308 : اخبار : Pasha :

رویداد دوم Player Care Package

سلام به تمامی بازیکنان!

ماه گذشته رویداد پخش player care package  آزمایش شد؛ این رویداد راهی است برای توزیع پاداش و اتمام ماموریت و وارد شدن به رویداد های خاص توسط مشارکت شما! از طریق این تست، ما توانستیم بینش های معنی دار و ارزشمند را از مشارکت شما دریافت کنیم. ما واقعا از مشارکت شما قدردانی می کنیم و امیدواریم از لوت خود لذت ببرید!

بعد از بروز رسانی های اخیر، می خواهیم یک تست دیگر از همین رویداد برگزار کنیم. راه شرکت در این رویداد همانند دفعه ی قبل است با این تفاوت که تعداد بیشتری از بازیکنان می توانند در این رویداد شرکت کنند و همچنین زمان رویداد و تعداد جوایز نیز افزایش یافته است.

جایزه ی این رویداد یک پوسته ی تبر شکل دائمی است.

با تشکر از شما که باری دیگر در تست شرکت کردید و با بازخوردهایتان به ما در بهبود بازی و افزودن ویژگی های جدید به ما کمک کردید!

برای شرکت در رویداد و دریافت جایزه به اطلاعات زیر توجه فرمائید!

 زمان شروع رویداد

  • Apr 29 18:00 PDT / Apr 30 3:00 CEST / Apr 30 10:00 KST

زمان پایان رویداد

  • End:  May 6 18:00 PDT / May 7 3:00 CEST / May 7 10:00 KST

برای گرفتن جایزه کافیست:

  • وارد lobby شوید.
  • سپس مانند عکس زیر بر روی Player care package کلیک کنید!

player care package

جایزه

  • پوسته ی تبر است که به طور دائمی در بخش پوسته ها باقی می ماند!

axe-main

نکته: اگر هنگام دریافت پاداش دچار مشکل شدید؛ بازی را ری استارت کرده و به بخش customer support  مراجع کنید و اطلاع دهید که جایزه برای شما غیر قابل دریافت می باشد!

ممنون که با ویکی پابجی همراه بودید.

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

streamers

quick access

join our bIggest community